Previous
Next

8 Riante villa's

in l'avenue hoek van holland

Van buiten stijlvol, van binnen voorzien van alle luxe en comfort die u maar wensen kunt. De villa’s worden uitstekend geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen.  Hoekszand; acht fraai vormgegeven vrijstaande villa’s met een authentiek schuin dak. De grote ramen geven zicht op de riante tuin rondom de woning, het water en de schitterende omgeving.

In Hoekszand komen twee verschillende typen strandvilla’s. Het verschil is zichtbaar aan de buitenzijde. Strandvilla type A heeft een moderne gevel met veel glas. Strandvilla type B heeft een wat meer klassieke uitstraling. Beide uitgevoerd in kleuren die aansluiten bij het duinlandschap en voorzien van stijlvolle sierluiken aan de voor- en achterzijde van de villa. 

Woningzoeker

Momenteel staat de laatste strandvilla, bouwnummer 4 , onder optie. Heeft u interesse? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Type A

BWNR. 4 ONDER OPTIE

Bouwnummer 4 is een strandvilla type A. Met een woonoppervlakte van ca. 187 m² heeft u hier alle ruimte om uw woonidealen te realiseren. De villa is ingedeeld met op de begane grond een ruime, L-vormige woonkamer met uitzicht op de tuin in twee richtingen. De eetkeuken biedt ruimte aan een kookeiland en een eethoek. Op de eerste verdieping zijn in basis drie slaapkamers ingedeeld, een complete badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping zijn ook twee (slaap)kamers ingedeeld. De villa heeft een grote tuin die aan het water grenst en standaard wordt voorzien van een houten vlonder. 

Previous
Next
Previous
Next

Type B

verkocht

De villa’s zijn in basis alle acht van gelijke grootte en indeling. Er is een (klein) verschil in kavelgrootte. Het woonoppervlakte van de strandvilla’s type B is ook circa 186 m². Op de begane grond is een ruime, L-vormige woonkamer ingedeeld met openslaande deuren naar de tuin. Een woonkeuken die ruimte biedt aan een kookeiland en een gezellige, grote eethoek. Op de eerste verdieping zijn in basis drie slaapkamers ingedeeld, een complete badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping zijn ook nog eens twee (slaap)kamers ingedeeld. De villa heeft een zeer grote tuin die aan het water grenst en standaard wordt voorzien van een mooie houten vlonder.