Duurzame woonwijk

l’avenue

De laatste villa’s in de nieuwe wijk L’Avenue maken het helemaal af! Hoekszand is een van de laatste deelprojecten in de duurzame woonwijk in de gezellige kustplaats Hoek van Holland. Op deze fantastische locatie, op loopafstand van de duinen, het strand en de zee, realiseren we straks ACHT vrijstaande villa’s! Voor mensen die op zoek zijn naar een kans als deze; wonen bij het Noordzeestrand.

Mogelijk bent u al een keer door de nieuwe woonwijk L’Avenue gewandeld of gereden? Op een mooie ruime kavel is een compleet nieuwe woonwijk gerealiseerd van in totaal circa 400 woningen. Een groot deel van deze woningen wordt al met veel plezier bewoond door de nieuwe, eerste bewoners. Hier bouwt men met elkaar aan de saamhorigheid en gezelligheid in L’Avenue.

Top locatie

’s Morgens wakker worden en direct kunnen genieten van het buitenleven. Dat kunnen bewoners van deze stijlvolle villa’s straks als geen ander. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid om een ontbijtje te nuttigen op de houten vlonder aan de achterzijde van de villa. En wie de dag wil starten met een duik in de zee of af wil sluiten met een ontspannen wandeling door de duinen, of beide wil, wordt hier op deze plek echt heel gelukkig. Het is hier allemaal binnen handbereik. Wat een weelde.

Hoekszand

Kust & Stad

In Hoekszand woont u heerlijk rustig in een groen en waterrijk stukje Zuid-Holland. Centraal gelegen dichtbij steden als Den Haag en Rotterdam. Op loopafstand is het openbaar vervoer voorhanden. Ook scholen, sportverenigingen en tal van andere voorzieningen voor een levendig en gezellig gezinsleven is in de buurt te vinden! Ontdek de schoonheid van deze fijne plek.